چند درصد بودجه معاونت امور زنان ریاست جمهوری به زنان کارتن خواب اختصاص داده شده است؟

ساخت وبلاگ

نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هیچ عزم جدی‌ برای حل مشکل کارتن‌خوابی در بین مسئولان وجود ندارد، گفت: معاون رئیس جمهور در امور زنان پاسخ دهد که چند درصد بودجه این معاونت به موضوع زنان کارتن خواب اختصاص داده شده است؟

زهره طبیب‌زاده نوری در مورد وضعیت زنان کارتن خواب در کشور و پیشنهاداتی که در سال‌های اخیر برای ساماندهی این افراد ارائه شده است، گفت: تمام مسئولان جمهوری اسلامی ایران به نوعی مسئول وضعیت زنان کارتن‌خواب در کشور هستند چرا که مناسب و زیبنده جمهوری اسلامی نیست و باید به نوعی باشد که در یک حکومت دینی چنین مسائلی دیده نشود. مسئولان حق ندارند اجازه دهند پدیده کارتن خوابی در کشور به وجود‌ آید، چرا که کارتن‌خوابی نشان‌دهنده بی‌مسئولیتی و ناتوانی مسئولان اجرایی کشور است و به دنبال آن فسادها و ناهنجاری‌های دیگری شکل بگیرد.

وی ادامه داد:‌ اگر این مسئولان اجرایی لیاقت حفظ نظام اسلامی را داشتند، هیچ وقت پدیده زشت و نابهنجار کارتن‌خوابی را در خیابان‌های شهر شاهد نبودیم.

طبیب‌زاده نوری افزود: بنده بیش از سه سال است بحث کارتن‌خوابی در تهران را با جدیت پیگیری می‌کنم و مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد را شناسایی و ریشه یابی کردم، اما به این گونه که دستگاه‌های اجرایی متولی و مسئول وارد کار شده‌اند، باید گفت با این وضعیت به هیچ وجه این پدیده شوم و این معضل در پایتخت و کلانشهرها حل نخواهد شد و بنده معتقدم هیچ عزم جدی‌ برای حل مشکل کارتن‌خوابی در بین مسئولان وجود ندارد و حتی قوانین موجود نیز به هیچ وجه عنوان به درستی اجرا نمی‌شود.

وی افزود: اگر پیشگیری‌های لازم در مقابل این پدیده ضداجتماعی وجود داشت، هیچ وقت شاهد وضعیت موجود در سطح کلانشهرها نبودیم، مع‌الأسف بدترین قسمت این سناریو وجود زنان کارتن‌خواب در این پدیده است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت:‌ در سال‌های گذشته فقط شاهد کارتن‌خوابی مردان در سطح شهر بودیم، اما در چند سال اخیر، کارتن‌خوابی بیماری واگیرداری شده است که به زنان نیز تسری پیدا کرده و حل این معضل را مشکل‌تر کرده است.

طبیب‌زاده با بیان اینکه با وجود ادعاهایی که مطرح می‌شود مبنی بر اینکه حدود یک‌هزار زن کارتن‌خواب وجود دارد، گفت: براساس گزارش‌های نیروی انتظامی، آمارهای واقعی بسیار کمتر است و حدود 400 زن کارتن‌خواب در مرکز شفق نگهداری می‌شوند و البته این زنان کسانی هستند که خانواده ندارند و کسی پیگیر وضعیت آنها نیست و مشمول ماده 16 می‌شوند و معتاد متجاهر خیابانی محسوب می‌شوند.

وی ادامه داد: به دلیل اینکه ستاد مبارزه با مواد مخدر، بودجه و اعتبارات کافی دراختیار ندارد، در حالیکه ساز و کارهای قانونی مشخص است و مسئولیت‌ها تفکیک شده است اما این مجموعه بودجه کافی در اختیار ندارد مسیر چرخه بازپروری و بازتوانی در گذشته کمتر و حدود سه ماه بود که هم‌اکنون با پیگیری‌های مجلس، به بیش از 5 ماه افزایش پیدا کرده است.

طبیب‌زاده گفت: شهرداری به کمک ستاد مبارزه با مواد مخدر آمده و قرار شده است در بخش اول، سم‌زدایی در کمپ ستاد صورت بگیرد و قرار بر این بود که بعد از سم‌زدایی، شهرداری مراکزی را ایجاد کند که حداقل به مدت یک سال آنها را نگهداری کنند و اقدامات بازپروری را برای آنان انجام دهند شهرداری کار را آغاز کرده است اما باز هم با مشکلاتی مواجه است چراکه در هر نقطه‌ای که شهرداری خواست این مجتمع‌ها را ایجاد کند مردم آن مناطق اعتراض کردند که ما اجازه تجمع این تعداد از زنان معتاد را در این منطقه نمی‌دهیم و این موضوع باعث خراب شدن نام منطقه خواهد شد و همین مسئله باعث شد همچنان مسئله اسکان آنها در دوره بازپروری معوق بماند.

وی در مورد اظهار نظر شهیندخت مولاوردی معاون رئیس جمهور در مورد عقیم سازی زنان کارتن خواب، گفت: ما نمی‌توانیم برای آدم‌ها تصمیم بگیریم و این موضوع شرعاً مسئولیت دارد و باید از مراجع پرسیده شود که آیا اصلاً دولت این اجازه را دارد که در مورد این زنان چنین کاری را انجام دهد یا خیر؟

طبیب زاده افزود: این اظهار نظرها نشان می‌دهد مسئولان اصلا از عمق فاجعه و مشکلات این زنان اطلاعی ندارند و حرف‌های غیرمنطقی زده می‌شود. اگر معاون رئیس جمهور میخواهد کاری انجام دهد بهتر است در درجه اول برای اسکان و بازپروری آنها اقدام لازم را انجام دهد چراکه معاونت بودجه کافی در اختیار دارد و بهتر است خانم مولاوردی بگوید چند درصد بودجه معاونت برای زنان کارتن خواب خیابانی اختصاص داده‌ شده است؟ و برنامه دولت یازدهم برای بازپروری این این زنان چیست؟

یک هدف بزرگ...
ما را در سایت یک هدف بزرگ دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : استخدام کار basijiha بازدید : 129 تاريخ : چهارشنبه 1 ارديبهشت 1395 ساعت: 12:10